Naše škola uspořádá v dnech 25.6. – 1.7. 2017 duchovně-poznávací zájezd na svatá, historická místa Zakarpatí (Podkarpatské Rusi).

Program zájezdu:

25. 6. – odjezd ze stanice Želivského v 15.00 hod.
26. 6. – příjezd do Mukačevského monastýru. Návštěva místního arcibiskupa. Procházka městem s návštěvou historického hradu „Palanok“. Večerní bohoslužba v monastýru.
27. 6. – jitřni bohoslužba. Výlet do města Užhorod. Prohlídka městské katedrály, Pokrovského chrámu, národního muzea a návštěva mužského monastýru v obci Rakošino.
28. 6. – jitřni bohoslužba. Návštěva svatých a historických míst centrální části Zakarpatí. Cyrilo-Metodějevsky žensky monastyr v m. Svaljava . Mužský monastyr Kazanské ikony Přesvaté Bohorodice v Tyšově. Přejezd do Chustské eparchie. Návštěva jezera Senevir a muzea ,,Stará Vesnice“ v obci Koločava. Přenocování v jednom z monastýrů Chustské eparchie.
29. 6. – návštěva katedralního chramu a jinych mist města Chust. Setkani z metropolitou Markem. Návštěva monastýru sv. Mikuláše, kde se nachází ostatky sv. Alexie Karpatoruského. Příjezd a ubytování v monastýru svatého Serafima Sarovského v obci Priboržavske. Přenocování v blízkém lese ve stanech.
30. 6. – jitřni bohoslužba. Návštěva Pokrovského chramu a jinych mist v obci Priboržavské. Po obědě návrat do Čech.
1. 7. – příjezd do Prahy.

Cena zájezdu: 3000 kč

Cena zahrnuje autobusovou dopravu, ubytování a stravování.

Zápis a podrobnější informace: tel.: 608 029 335

e-mail: info@blagovest.cz